About خواص عناب خشک شده

عناب باعث کند کردن عملکرد دستگاه عصبی انسان می‌شود که عملکردی شبیه به داروهای ضد بیهوشی است، می‌تواند با این داروها ایجاد تداخل کند و باعث بروز مشکلاتی شود.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

برای آشنایی با روش‌های بیشتر به مقاله کاهش درد پریود مراجعه کنید.

خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.

برای اطلاع از طرز تهیه دمنوش عناب برای سرماخوردگی کلیک نمایید. 

عناب خشک منبع بسیارخوبی از کلسیم و آهن است. آهن جزئی از هموگلوبین درون گلبول‌های قرمز خون است. کلسیم نیز ماده‌ای معدنی است که در ساخت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش مهمی دارد.

پساری در بارداری چیست؟ +کاربرد، نحوه انجام و مراقبت‌ها

اما اگر به خوردن عناب علاقه دارید و نمی‌توانید آن را ترک کنید، می‌توانید برای مصرف آن با پزشک معالج خودتان مشورت نمایید تا به شما بگوید که آیا می‌توانید عناب بخورید یا اجازه ندارید.

همچنین در برخی بررسی‌ها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.

توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگل‌های روده‌ای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

برای افزایش و بهبود عملکرد مغز روش‌هایی وجود دارد که در مقاله تقویت حافظه به خواص چای کوهی با عناب شرح آن می‌پردازیم.

خواص عناب بر کبد چرب بسیار زیاد است و می‌تواند نقش پررنگی در درمان این بیماری داشته باشد.

یک مطالعه تجربی روی موش‌های مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکننده‌ای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موش‌هایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.

همچنین به خاطر پتاسیم بالا و سدیم کم، رگ‌های خونی را شل کرده و به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *